KAMIR

Hodnocení našeho obchodu z Heuréky

Pro hodnocení nákupu využíváme službu Ověřeno zákazníky Heureka.cz. Heureka.cz dává zákazníkům prostor pro sdílení svých zkušeností s e-shopem i kvalitou zakoupeného zboží. Naši zákazníci nejčastěji pozitivně hodnotí rychlost doručení, dobrou komunikaci, ceny, výběr zboží a ochotu.

Hodnocení najdete také u produktů. Více se dozvíte v článku Hodnocení a poradna.

Ověřený zákazník
29.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlost
Spravnost
Ochotná a rychlá komunikace vc.reseni chyb zakaznika
Ověřený zákazník
29.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Spokojena
Ověřený zákazník
29.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Plastove prikrmiste - na otázku jestli je normalni, ze sem se o hrany plastoveho prikrmiste porezala, mi bylo doporuceno pouzivat ochranne rukavice. Bohuzel ja z nejim, slo o kone, tem jsou ochranne rukavice na dve veci.
Dobrý den,
vzniklá situace s Vaším poraněním nás mrzí. Plastové příkrmiště z polypropylenu je vyřezáváno pilou a je tak možné, že některá hrana může být ostřejší. Nebrání to však běžnému používání a ani to neohrozí bezpečnost zvířat při krmení. Při neopatrné manipulaci bez ochranných pomůcek bohužel může dojít k říznutí (stejně jako se můžete říznout například o papír či jiný výrobek).
Za tým KAMÍR a Co. spol. s r.o. Petr Hájek
Ověřený zákazník
29.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
rychlost dodání, perfektně zabalené
Ověřený zákazník
29.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Bez problémů....
Ověřený zákazník
28.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlé dodání
Ověřený zákazník
28.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
jasné a rychlé jednání v maximální spokojenosti
jasné a rychlé jednání v maximální spokojenosti
Ověřený zákazník
28.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Skvělá spolupráce, rychlost
Ověřený zákazník
27.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
S Kamírem mám jen výborné zkušenosti. Skvělá komunikace, rady, nápady při řešení mých potřeb. Vždy jsou připraveni mi pomoci.
Ověřený zákazník
27.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Skvělá komunikace ze strany obchodu a velmi rychlé dodání.
Skvělá komunikace ze strany obchodu, rychlé doručení.
Ověřený zákazník
24.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Vždy dobrá komunikace, poradí
Ověřený zákazník
24.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlé doručení, zboží přišlo v pořádku. Příště určitě zase využiji tento obchod.
Ověřený zákazník
22.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlé dodání
Ověřený zákazník
16.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
super rychlé doručení
Ověřený zákazník
15.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
rychlost
vyborna komunikace
ochota poradit
Ověřený zákazník
13.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Opakovaně zde nakupuji, vždy naprostá spokojenost.
Ověřený zákazník
13.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
objednávka vyřízena rychle, velká spokojenost
Ověřený zákazník
13.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlost
Spektrum zbozi
Jednoduchost
Ověřený zákazník
12.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
přehlednost
i ceny
rychlost
nevím
Akorát když člověk zakoupí za slušnou cenu mohla by být doprava do místa bydliště než to vozit na pobočku.
Ověřený zákazník
12.11.2022
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
S obchodem jsem spokojená,výrobky kvalitní, rychlé dodání
127