Nově můžete využít speciální dopravu zdarma v ČR při nákupu nad 60 000 Kč bez DPH i u zboží, které je označeno symbolem speciální dopravy Speciální doprava.
Využijte také dopravu zdarma pro standardní zásilky  při nákupu nad 2 500 Kč bez DPH v ČR a nad 5 000 Kč bez DPH na Slovensko.

KAMIR

Hodnocení našeho obchodu z Heuréky

Pro hodnocení nákupu využíváme službu Ověřeno zákazníky Heureka.cz. Heureka.cz dává zákazníkům prostor pro sdílení svých zkušeností s e-shopem i kvalitou zakoupeného zboží. Naši zákazníci nejčastěji pozitivně hodnotí rychlost doručení, dobrou komunikaci, ceny, výběr zboží a ochotu.

Hodnocení najdete také u produktů. Více se dozvíte v článku Hodnocení a poradna.

Ověřený zákazník
11.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
První nákup, vše v pořádku!
Ověřený zákazník
11.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Velmi rychlé doručení
Naprostá spokojenost, velmi rychlé doručení, velký výběr. Doporučuji
Ověřený zákazník
10.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Čekala jsem na naskladnění a dala si hlídání. Naskladnili, přišel e-mail, objednala jsem a je to doma :-D
Snadný výběr za krásný ceny
Ověřený zákazník
10.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlé doručení
Kvalitní zboží
Ověřený zákazník
9.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Přijde vždy včas
Super obchod
Ověřený zákazník
9.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
RYCHLÉ, LEVNĚJŠÍ
Ověřený zákazník
9.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlost dodání
Ověřený zákazník
8.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlost je fantastická- nevím zda by to šlo rychleji?
Sleva na jednu objednávku ročně
Servis- konkrétně LACME
Sortiment- vždy se najde něco na přihození do košíku
Ceny- nižší oproti kamenným obchodům a srovnatelné s nejlevnější konkurencí eshopů!
Nemají pobočku v naší vesnici :-)
Nově jsem zjistil že část jejich zboží prodávají v nedalekém kamenném obchodě s minimální přirážkou.
Ověřený zákazník
4.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Super
Ověřený zákazník
2.4.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Dobré ceny
Ověřený zákazník
31.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Obchod je prostě perfektní - plně doporučuji. Na objednávku reaguje rychle a zboží máte brzy doma.
Ověřený zákazník
30.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Vše v pořádku
Ověřený zákazník
28.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Cena, rozsah nabidky, rychlost doruceni
Ověřený zákazník
27.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Vše v pořádku, zboží, dodací lhůta
Ověřený zákazník
26.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Dobrá komunikace, blesková rychlost dodání.
Vřele doporučuji!
Ověřený zákazník
26.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Vše v pohodě :-)
Ověřený zákazník
26.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Rychlé doručení
Ověřený zákazník
25.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
OK
Ověřený zákazník
25.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
OK
Ověřený zákazník
25.3.2024
Hodnocení našeho obchodu z Heuréky:
Vše na 1+
127