Vaše soukromí je důležité: K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením. Ví­ce informací­

Děkuji, beru na vědomí

KAMIR

Škubačka drůbeže nerezová, 5 prstů v řadě, 370W

Škubačka drůbeže s nerezovým pláštěm (síla 1mm), motor 370W, voděodolný vypínač + hlavní bezpečnostní vypínač, délka kabelu 2,5 m.

Více informací o produktu

Objednací číslo: 43800

9 057,85 Kč bez DPH

C

10 960,00  Kč s DPH

Skladem

Související zboží

Další produkty

Popis produktu

  • Objednací číslo: 43800
  • Balení: 1
  • Hmotnost v kg: 20

Na škubacím válci - šestihranu je umístěno 30 gumových prstů. Originální červené prsty mají průměr zápichu 21mm a jsou mimořádně kvalitní - velmi pružná guma s přídavkem silikonu.

Škube opařená kuřata, kachny, husy, krůty atd. Drůbež je třeba předem rovnoměrně opařit při teplotě 62 - 68°C po dobu 1- 4 minut tak, aby se netrhala kůže - míru opaření je třeba odzkoušet a vycházet z vlastních zkušeností - to se týká především vodní drůbeže s mastným peřím. Je vhodné vodní drůbež před pařením proprat ve vodě se saponátem teplé cca 45°C. Při vlastním škubání je dobré jemně kropit studenou vodou z hadice - není předmětem dodávky, nebo alespoń obšas namočit ve vodě. Menší drůbež držíme za nohy nebo křídla a spustíme svisle podél válce do mezery, větší drůbež převalujeme po stolci a škubeme shora. Pod škubačku postavíme plastový koš na zachycení peří. K této práci je třeba použít ochranné pomůcky jako obličejový štít a gumovou zástěru a gumovou obuv. Připojení do zásuvky 6A s proudovým chráničem 0,05A.

Soubory ke stažení

12 důvodů, proč nakupovat v našem e-shopu: